Klantenbeheer

Binnen ReCirculo begint alles bij de klant. Die kan aangekondigd zijn, maar ook onaangekondigd. Bijvoorbeeld een particulier die langskomt op de werf om iets in te leveren.

Afbeelding bij Klantenbeheer

De klant voorop

Bij ReCirculo draait alles om de klant, dat ik ook terug te zien in ons klantenbeheer systeem. Ook als er ongenodigde gasten op je werf verschijnen, bieden wij een passende oplossing. Een eenvoudig overzicht van alle gemakken voorzien. Het beheren van al je klanten was nog nooit zo eenvoudig. 

Bij ReCirculo hebben we veel ervaring met klantenbeheer software voor deze branche, we hebben er veel gebruikt tijdens het optimaliseren van de processen. We liepen steeds tegen diverse beperkingen aan. Met deze kennis hebben wij onze eigen software ontwikkelt zonder beperkingen met de klant en gebruiker centraal. In ons prijzenoverzicht vind je meer informatie over de contracten, voor het aanvragen van een demo klik je op de onderstaande knop. 

Vraag demo aan
Afbeelding bij

Alle gegevens op een rijtje

De medewerker zal eerst een nieuwe klant aanmaken of een bestaande relatie selecteren. Daarna wordt een proces doorlopen om de noodzakelijke gegevens over de vracht te verzamelen en vast te leggen. Met al die informatie kunnen de factuur, begeleidingsdocumenten etc. worden gemaakt.

Bij een bestaande klant kan direct een overzicht van alle eerdere opdrachten en facturen worden getoond. Eventueel is het mogelijk om ze afzonderlijk te selecteren en in te zien, inclusief foto’s en weegdata. Dat is nog eens mooi klantbeheer met ReCirculo!

Deal?

ReCirculo mag je dus rustig een revolutionair softwarepakket voor deze branche noemen. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan onze demo aan.