Planning

ReCirculo maakt het mogelijk om een planning bij te houden van alle nog binnen te komen vrachten. Daarmee kun je voor elke specifieke dag snel en overzichtelijk zien welke aangekondigde vrachten er op de planning staan. Met de planning van ReCirculo lopen alle processen gestroomlijnd en heb je inzicht in wat er staat te gebeuren op jouw werf. Hieronder vertellen we je meer over de mogelijkheden en voordelen van ReCirculo.

Afbeelding bij Planning

Weet wat er gaat gebeuren op je werf

Jouw eigen chauffeurs kunnen eenvoudig hun vrachten inplannen in het systeem. Maar ook een externe chauffeur heeft de mogelijkheid om een vracht in te plannen, bijvoorbeeld als je een vracht uitbesteedt. Zo kun je eenvoudig onderscheid maken en weet je precies wat er voor die dag op de planning staat.

Jij wilt toch ook in één oogopslag kunnen zien wat je kunt verwachten in de komende periode? De planning van ReCirculo is een buitengewoon handig en overzichtelijk hulpmiddel bij het aansturen van jouw wagenpark en werf. Bovendien kunnen begeleidingsdocumenten vanuit ReCirculo digitaal worden gemaakt en getekend. Geen overbodig papierwerk en alles in één overzicht.

Afbeelding bij

Klantvriendelijke software

Bij ReCirculo draait net als op jouw werf alles om de klant. Dat is te zien in onze gebruiksvriendelijke integraties. Wanneer er bijvoorbeeld onaangekondigde gasten op je werf verschijnen kun je deze eenvoudig registreren met klantenbeheer.

Bij ReCirculo draait alles om de klant, het gebruiksgemak en het overzichtelijk maken van jouw administratie. Wij werken met professionals die al tientallen jaren actief zijn in de recyclingbranche. Tijdens het ontwikkelen van ReCirculo hebben we dan ook ruimschoots in de praktijk kunnen testen, bijsturen en optimaliseren tot een indrukwekkend eindresultaat.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van ReCirculo? Je kunt direct een demo aanvragen middels de onderstaande knop. Voor vragen of uitleg kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Afbeelding bij

Deal?

ReCirculo mag je dus rustig een revolutionair softwarepakket voor deze branche noemen. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan onze demo aan.