Recirculo cashless payments

Eenvoudige tool voor cashless uitbetalingen in de recyclingbranche zonder externe terminals of bonprinters.

DE NIEUWE NORM

Cashless uitbetalen

Naar aanleiding van de nieuwe norm vanuit de grootbanken zoals ABN AMRO gaat het beleid rondom contant geld worden aangepast. Hierbij streven ze naar een maximale contant geld-opname van 10% van de jaarlijkse omzet. Dit heeft nogal impact op de metaalsector!

Daarom is door Recirculo een tool ontwikkeld die cashless uitbetalingen faciliteert. Hierin zijn we een samenwerking aangegaan met ABN AMRO, Tikkie en Bunq.

EENVOUD

Geen terminal, geen opstartkosten

Uit frustratie over de omslachtige werkwijze van de huidige aanbieders van cashless oplossingen hebben we een gemakkelijk te gebruiken tool ontwikkeld – zonder dat hier externe terminals of bonprinters voor nodig zijn.

Het is niet nodig om het hele softwarepakket van Recirculo te gebruiken aangezien het een losse tool betreft. Dit is dus ook te gebruiken in combinatie met systemen als Newton, PieterBas of Recy. De tool kost €75,- per maand exclusief BTW – all in.

ABN AMRO rekent zelf een fee voor het uitbetalen via een Tikkie. Informeer naar de kosten hiervoor.

Afbeelding bij EENVOUD

KOPPELINGEN

Hoe werkt het?

Via Recirculo cashless payments is het mogelijk om betalingen aan te maken op basis van de output van het weegsysteem dat gebruikt wordt. Het bedrag wordt door de medewerker ingevoerd – en een QR code wordt automatisch gegenereerd welke door de klant te scannen is met de Tikkie app. Dat is makkelijk!

Afbeelding bij KOPPELINGEN

EENVOUD

QR Code

De QR code hoeft niet te worden geprint, het is namelijk eenvoudig te tonen op welk scherm je ook zou willen. Denk hierbij aan een iPad, het draaien van het scherm van de baliemedewerker of een extern televisiescherm. De klant krijgt het geld direct op de rekening!

Afbeelding bij EENVOUD
HOE DAN?

Veelgestelde vragen

De tool kost €75,- ex BTW voor de eerste gebruiker. Dit is een all-in tarief dus geen kosten per transactie of aanschafkosten voor terminals of bonprinters. Vanaf de 2e gebruiker zal er een korting worden gehanteerd van 25%.
ABN AMRO rekent zelf een fee voor het uitbetalen via een Tikkie. Dit bestaat uit: €2000,- ex BTW per jaar en €0,50 cent per geslaagde uitbetaling. De jaarlijkse kosten worden binnen 14 dagen na activatie van campagne door ABN AMRO bank in rekening gebracht bij client d.m.v. factuur. Transactie kosten

Zeker! Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de tool te laten zien. Dat kan op locatie of via videobellen.

Wil je dit ook?

Neem contact op!