Uitbetalen

Na het wegen van de zakelijke of particuliere vracht volgt de uitbetaling. Dit kan door middel van een credit-factuur, een overschrijving per bank, contante betaling of met Tikkie.

Afbeelding bij Uitbetalen

Cashless betalen: omgekeerd pinnen

Het beleid van overheid en banken is erop gericht om contante betaling steeds meer te beperken. Het bestellen én inleveren van cash geld wordt duurder. Dat heeft veel impact in de metaalsector!

ReCirculo heeft daarom een tool ontwikkeld die cashless uitbetalingen mogelijk maakt. Voor ‘Tikkie Terug’ wordt samengewerkt met ABN AMRO, Tikkie en Bunq.

Via ReCirculo cashless payments is het mogelijk om betalingen aan te maken op basis van de output van het gebruikte weegsysteem. Het bedrag wordt door de medewerker ingevoerd. Daarna wordt er automatisch een QR code aangemaakt, die de klant kan scannen met de Tikkie app. Heel makkelijk dus. De klant krijgt het geld direct op de rekening!

Het is niet nodig om de QR code te printen. Die is namelijk eenvoudig te gebruiken op ieder scherm. Bijvoorbeeld een iPad, het (omgedraaide) scherm van de baliemedewerker of een extern televisiescherm.

Afbeelding bij goede en passende software

Koppeling met cash machine

Voor een aantal partijen is een koppeling gemaakt met een zogenaamde cash machine. Hierbij is het mogelijk om een bon uit te printen die de klant zelf kan scannen, waarna de machine contant geld uitgeeft.

Afbeelding bij

Deal?

ReCirculo mag je dus rustig een revolutionair softwarepakket voor deze branche noemen. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan onze demo aan.